Walt Disney World, Florida

Walt Disney World

Adress: Walt Disney World Resort, Bay Lake, Florida (ca 1.5 mil söder om Orlando)
Öppet: Året om.
Jul: Jul på Disney Worlds Magic Kingdom 11 Nov 2022 - början av januari 2023.

Disney World Orlando4 Temaparker + 2 Vattenparker.
Walt Disney World är inte bara en park utan det är ett resort som består av 4 olika Temaparker och 2 Vattenparker. Förutom parkerna finns här flera golfbanor, hotell, campingplatser och platser för show och underhållning. Disney World strax utanför Orlando var det andra resortet att byggas efter Disneyland i Anaheim (Los Angeles), Kalifornien. Den första temaparken som öppnade i Walt Disney World var Magic Kingdom 1971. Disney World i Orlando har ca 50 miljoner besökare årligen och är världens mest besökta semesterresort.

Här kan du spendera fler dagar. Ett smidigt sätt att besöka Walt Disney World är med en biljett som gäller under flera dagar och som gäller för alla parker (4 Temaparker + 2 Vattenparker). Dagspriset för biljetten blir då billigare än om du köper lösa dagar.

Här nedan berättar vi mer om de olika parkerna inom Walt Disney World och du kan via köpknapparna köpa entrébiljett.Magic Kingdom

Walt Disney World OrlandoAskungens slott, sagofigurer, åkattraktioner

Magic Kingdom är den första temaparken som öppnades i Walt Disney World 1971. Den mest kända byggnaden i Magic Kingdom är Cinderella Castle (Askungens slott). Självklart träffare du ju även Askungen här. Fler kända sagofigurer du kommer träffa här är Musse Pigg, Peter Pan, Snövit, Tingeling, Ariel, Alice i Underlandet mfl. Genom parken går the Main Street där du hittar affärer och restauranger. Gatan går genom en mysig uppbyggd stad som är inspirerad av Walt Disneys barndom och filmen Lady och Lufsen. I Magic Kingdom finns 6 olika temaområden där det ena är just the Main Street men också Adventureland, Frontierland, Liberty Square, Fantasyland och Tomorrowland. Varje del har flertalet åkattraktioner.
Köp 2-dagars-biljett till Walt Disney World »


Epcot

Epcot Permanent Världsutställning

Epcot var den andra temaparken att öppna i Walt Disney World 1982. Magic Kingdom är den första temaparken som öppnades i Walt Disney World 1971. I Epcot kan man säga att man hittar en permanent Världsutställning. Området är dedikerat till tekniska uppfinningar och internationell kultur. Här inne finns även den ikoniska symbolen Spaceship Earth, en gigantisk sphere som också inhyser en attraktion. Epcot är indelat i två temaområden Future World och World Showcase. I World Showcase hittar du olika byggnader från olika delar av världen.
Köp 2-dagars-biljett till Walt Disney World »


Biljetter Transfer från Miami inkl. inträde till Walt Disney World

Disney World OrlandoWalt Disney World Orlando inkl. buss från Miami

Ca 15 tim
Resan avgår ifrån Miami med buss så du kan slappna av och luta dig tillbaka. Frukost får ni ombord på bussen. I priset ingår entrebiljett till någon av de sex Disney temaparkerna, du väljer själv.

Väl i Orlando har du 6 timmar att besöka Disney World.
Köp biljetter till Walt Disney World inkl. transfer »


Disney's Hollywood Studios

Disneys Hollywood Studios En värld av film

Disney's Hollywood Studios är den tredje temaparken som öppnade i Walt Disney World 1989. Parken är tilldelad film och showbiz. Området är både en temapark med massor av kul attraktioner och en inspelningsstudio för film. Här tas man tillbaka till Hollywoods glansdagar och även nutid. Upplev massor av kul åkattraktioner. Området är uppdelat i 6 temaområden: Hollywood Boulevard, Echo Lake, Muppets Courtyard, Pixar Place, Animation Courtyard och Sunset Boulevard. Längst upp på Hollywood Boulevard står en exakt kopia av the Chinese Theatre i Los Angeles. Ja för er som älskar film så är det platsen för er.
Köp 2-dagars-biljett till Walt Disney World »


Disney's Animal Kingdom

Disneys Animal Kingdom En värld av djur

Disney's Animal Kingdom är den fjärde temaparken som öppnade i Walt Disney World 1998. Parken är tilldelad naturen och bevarande av djurlivet. Fantasiska naturområden är uppbyggda och du åker faktiskt berg-o-dal-bana rakt igenom Himalaya. Här möter du olika djur som finns nu och som har funnits för flera miljoner år sedan som dinosaurier. Området är uppdelat i 6 temaområden: Oasis, Discovery Island, Africa, Rafiki's Planet Watch, Asia och DinoLand. Ja för er som älskar djur, natur och åkattraktioner är det platsen för er.
Köp 2-dagars-biljett till Walt Disney World »


Disney's Blizzard Beach och Disney's Typhoon Lagoon

Typhoon Lagoon 2 Vattenparker

I Walt Disney World finns också 2 vattenparker för dig som älskar att bada och åka vattenrutschkanor och vattenslides. Den ena är Disney´s Typhoon Lagoon som har en av världens största vågpool. Tema är tropikerna. Den andra vattenparken är Disney´s Blizzard Beach. Temat är ett ski-resort där isen och snön har smält och skapat ett vattenland. Här finns många härliga vattenslides för dig att åka i.


Biljetter Transfer till Walt Disney World Orlando
Transfer till Disney World Orlando Transfer till Disney World Orlando
Transfer från Miami t/r
Ca 16 tim (inkl 5-6 tim på Disney World)
Bilen avgår från utvald hotell i Miami. Turen tar dig fram och tillbaka under en dag till Disney World. OBS! Endast resa - entrébiljett ingår ej.
Transfer från Orlando t/r
1 dag
Bilen avgår från hotell i Orlando som ligger i zon 3 på International Drive och zon 4 på Lake Buena Vista, Walt Disney World och Highway 192 West. Turen tar dig fram och tillbaka till Disney World och andra attraktioner. OBS! Endast resa - entrébiljett ingår ej.
Boka transfer till
Disney World från MIAMI »
Boka transfer till
Disney World från ORLANDO »


KARTA

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar i innehåll och priser. Bilder: GetYourGuide. Typhoon Lagoon Surf Pool. By JZ85 - Own work, CC BY-SA 3.0, Link. Toppbild: By Jrobertiko - Denis Adriana Macias, CC BY-SA 3.0, Link

Boka billiga hotell i Florida

Flygplatstransfer Miami, Fort Lauderdale, Orlando.

Rolling Stones
Miami 20 Apr 2019

Köp Rolling Stones biljetter »
Mer Florida biljetter
NHL-hockey
Florida Panthers
Tampa Bay Lightning
Miami Heat
KISS
Iron Maiden
Elton John
Rolling Stones
FLER FLORIDA BILJETTER »


Hitta bästa pris på hyrbil i Florida

GO Miami Card - rabattkort


Hitta hotell i Florida
FLORIDA:


HYR BIL I FLORIDA HOTELL MIAMI RABATTKORT FLORIDA PANTHERS BILJETTER
FLYGPLATSTRANSFER DISNEY WORLD ORLANDO RABATTKORT TAMPA BAY LIGHTNING BILJETTER
KRYSSNING KARIBIEN FLORIDA SIGHTSEEING NHL HOCKEY BILJETTER MIAMI HEAT BILJETTER
London   New York   Las Vegas   Rom   Göteborg   Stockholm
I Love London   I Love New York   I Love Las Vegas   I Love Rom    
London hotell   New York hotell   Las Vegas hotell   Rom hotell    
London museum   New York museum   Las Vegas museum   Rom sevärdheter    
London Pass   New York Pass   Las Vegas shopping   Rom museum    

I Love the World - boka hotell och vandrarhem i hela världen! Fler guider: Barcelona | Los Angeles | Paris
Februari 2012 © www.iloveflorida.se   |  Sekretesspolicy  |  Sitemap  |